• 中文 English
    您当前所在位置 :  首页 > 阿凡提影业 > 老小阿凡提

    阿凡提影业

    老小阿凡提

    The Old And The Little Afanti


         

       

    动画系列片 《老小阿凡提》 其人物造型及题材的选用将在原木偶片的总导演、形象设计者曲建方先生主持下进行改编和创作。在人物及其造型设计方面,将保持原木偶片的造型及美术风格作为基调,这一点无论是在主题的确定方面,通过“老小阿凡提”周游现代社会,并以 幽默和智慧的方法,惩恶扬善,鞭鞑邪恶,伸张正义。让“老小阿凡提”的形象及其智慧进入新的世纪,用全新的观念来揭示现代社会中人们关注的,如“兴奋剂”、“反恐怖主义”、“反毒品”、股市中的不良心态及“减肥”、“戒烟”……等等新问题。使本剧面向中国及世界青少年和成人观众,使内容对人们既有启示性的教育作用,同时又有娱乐性、观赏性。

     
     

     Old and Young Afanti travel around the modern community to punish the evil and reward the good. Their image and wisdom enter the new century, revealing the high-concerned issues such as "anti-drugs", "lossing weight" and "quitting smoking" in the modern society with a new conceptThe animation is not only illuminatingly educational, but also entertaining and ornamental.


     
     
     
     
     


    Copyright©2019 阿凡提控股 版权所有 沪ICP备17046040号 沪公网安备 31011002000833号